• Hotel Brouwery Domburg
  • Hotel Brouwery Domburg
  • Hotel Brouwery Domburg
  • Hotel Brouwery Domburg
  • Hotel Brouwery Domburg

Type F – Suite

In 2012 nieuw gebouwde comfortabele suite met uitzicht over Domburg. Deze studio’s hebben een velux cabrio dakraam, welke volledig uitklapbaar is. De suites zijn ruimer en luxer ingericht dan de overige kamertypes.

De kameroppervlakte bedraagd ongeveer 32 m2. Danzij het goed uitgeruste keukenblokje met kookplaat en combimagnetron zijn deze suites uitermate geschikt voor een langer verblijf. In de badkamer heeft u een hoekbad tot uw beschikking.

Let u op dat de suites niet direct met de lift bereikbaar zijn. U moet een trap op van de tweede naar de derde verdieping.

Helaas is het bij ons niet mogelijk specifieke kamers nummers en/of verdiepingen te reserveren. U mag ons altijd uw voorkeur opgeven, dan wij ons uiterste best voor u.

Type F – Suite
Type F – Suite
Bekijk object

Suite’s

Op toplocatie vindt u onze twee suites. Gesitueerd op de derde verdieping, met wijde blik over Domburg en Walcheren hebben wij twee suites (32 m2), extra luxe ingericht.

De luxere uitrusting toont zich o.a. in de badkamer met hoekbad, keuken met combimagnetron, luxe fauteuils, extra grote LCD TV en extra lange bedden.

Verder zijn de suites ook voorzien van waterkoker, senseo koffiepadmachine en kluisje. Uniek is het velux cabrio dakraam, wat u kunt uitklappen om een klein balkon te vormen (enkel om te staan, geen volledig balkon).

Zoek & Boek

€ 5,- korting per dag bij online boeken!

 

Wifi